NASZE KIMCHI
Sprawdź portfolio naszej marki i odnajdź kimchi dopasowane do swoich potrzeb.
NASZE PRODUKTY
NOWOŚCI
Bez konserwantów.
Produkt pasteryzowany.
SKŁAD: rzodkiew biała daikon, zalewa (woda, cukier, ocet spirytusowy, sól, kurkuma, ziarna
pieprzu, liść laurowy).
TERMIN PRZYDATNOŚCI DO SPOŻYCIA: 6 miesięcy. Po otwarciu przechowywać w lodówce. Spożyć
w ciągu 14 dni od otwarcia.
SKŁAD: rzodkiew biała daikon, czosnek, imbir, sos sojowy (soja, mąka pszenna, sól), papryka
czerwona słodka, papryka ostra gochugaru, cukier, sól, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy,
substancja konserwująca: pirosiarczyn sodu (siarczyny).
TERMIN PRZYDATNOŚCI DO SPOŻYCIA: 4 miesiące. PRODUKT NIEPASTERYZOWANY.
Przechowywać w lodówce, najlepiej w temperaturze 2-8 stopni C. Spożyć w ciągu 14 dni od otwarcia.
SASZETKI TYPU DOYPACK Z WENTYLEM
SKŁAD: kapusta pekińska, biała rzodkiew, marchew, czosnek, imbir, papryka słodka, papryka gochugaru (1%), sos rybny (ekstrakt z ryb z gatunku sardelowatych (66%), sól, cukier), cukier, sól.
TERMIN PRZYDATNOŚCI DO SPOŻYCIA: 4 miesiące, przechowywać w lodówce w temp. 2-8 stopni C
SKŁAD: kapusta pekińska, biała rzodkiew, marchew, czosnek, imbir, papryka słodka, papryka gochugaru (0,5%), sos rybny (ekstrakt z ryb z gatunku sardelowatych (66%), sól, cukier), cukier, sól.
TERMIN PRZYDATNOŚCI DO SPOŻYCIA: 4 miesiące, przechowywać w lodówce w temp. 2-8 stopni C
SKŁAD: kapusta pekińska, biała rzodkiew, marchew, czosnek, imbir, papryka słodka, papryka gochugaru (1%), sos sojowy (nasiona soi (34%), woda, mąka pszenna, sól), cukier, sól.
TERMIN PRZYDATNOŚCI DO SPOŻYCIA: 4 miesiące, przechowywać w lodówce w temp. 2-8 stopni C
SKŁAD: kapusta pekińska, biała rzodkiew, marchew, czosnek, imbir, papryka słodka, papryka gochugaru (0,5%), sos sojowy (nasiona soi (34%), woda, mąka pszenna, sól), cukier, sól.
TERMIN PRZYDATNOŚCI DO SPOŻYCIA: 4 miesiące, przechowywać w lodówce w temp. 2-8 stopni C
SKŁAD: marchew, imbir, papryka ostra gouchugaru (1%), sos sojowy (nasiona soi 34%, woda, mąka pszenna, sól), cukier, sól.
TERMIN PRZYDATNOŚCI DO SPOŻYCIA: 4 miesiące, przechowywać w lodówce w temp. 2-8 stopni C
SŁOIKI
SKŁAD: kapusta pekińska, biała rzodkiew, marchew, czosnek, imbir, papryka słodka, papryka gochugaru (1%), sos rybny (ekstrakt z ryb z gatunku sardelowatych (66%), sól, cukier), cukier, sól, substancja konserwująca E 223 (siarczyny)
TERMIN PRZYDATNOŚCI DO SPOŻYCIA: 4 miesiące, przechowywać w lodówce w temp. 2-8 stopni C
SKŁAD: kapusta pekińska, biała rzodkiew, marchew, czosnek, imbir, papryka słodka, papryka gochugaru (0,5%), sos rybny (ekstrakt z ryb z gatunku sardelowatych (66%), sól, cukier), cukier, sól, substancja konserwująca E 223 (siarczyny)
TERMIN PRZYDATNOŚCI DO SPOŻYCIA: 4 miesiące, przechowywać w lodówce w temp. 2-8 stopni C
SKŁAD: kapusta pekińska, biała rzodkiew, marchew, czosnek, imbir, papryka słodka, papryka gochugaru (1%), sos sojowy (nasiona soi (34%), woda, mąka pszenna, sól), cukier, sól, substancja konserwująca E 223 (siarczyny)
TERMIN PRZYDATNOŚCI DO SPOŻYCIA: 4 miesiące, przechowywać w lodówce w temp. 2-8 stopni C
SKŁAD: kapusta pekińska, biała rzodkiew, marchew, czosnek, imbir, papryka słodka, papryka gochugaru (1%), sos sojowy (nasiona soi (34%), woda, mąka pszenna, sól), cukier, sól, substancja konserwująca E 223 (siarczyny)
TERMIN PRZYDATNOŚCI DO SPOŻYCIA: 4 miesiące, przechowywać w lodówce w temp. 2-8 stopni C
PRODUKT WEGAŃSKI
SKŁAD: burak, czosnek, imbir, ostra papryka gochugaru, sos sojowy (nasionasoi 34%, woda, maka pszenna, sól), cukier, sól, substancja konserwująca E 223 (siarczyny)
TERMIN PRZYDATNOŚCI DO SPOŻYCIA: 4 miesiące, przechowywać w lodówce w temp. 2-8 stopni C
PRODUKT WEGAŃSKI
SKŁAD: marchew, imbir, papryka ostra gouchugaru (1%), sos sojowy (nasiona soi 34%, woda, mąka pszenna, sól), cukier, sól, substancja konserwująca E 223 (siarczyny)
TERMIN PRZYDATNOŚCI DO SPOŻYCIA: 4 miesiące, przechowywać w lodówce w temp. 2-8 stopni C
PASTERYZOWANE
SKŁAD: kapusta pekińska, biała rzodkiew, marchew, czosnek, imbir, papryka słodka, papryka gochugaru (1%), sos rybny (ekstrakt z ryb z gatunku sardelowatych (66%), sól, cukier), cukier, sól.
TERMIN PRZYDATNOŚCI DO SPOŻYCIA: 12 miesięcy. po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 14 dni.
SKŁAD: kapusta pekińska, biała rzodkiew, marchew, czosnek, imbir, papryka słodka, papryka gochugaru (0,5%), sos rybny (ekstrakt z ryb z gatunku sardelowatych (66%), sól, cukier), cukier, sól.
TERMIN PRZYDATNOŚCI DO SPOŻYCIA: 12 miesięcy. po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 14 dni.
SKŁAD: kapusta pekińska, biała rzodkiew, marchew, czosnek, imbir, papryka słodka, papryka gochugaru (1%), sos sojowy (nasiona soi (34%), woda, mąka pszenna, sól), cukier, sól.
TERMIN PRZYDATNOŚCI DO SPOŻYCIA: 12 miesięcy. po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 14 dni.
SKŁAD: kapusta pekińska, biała rzodkiew, marchew, czosnek, imbir, papryka słodka, papryka gochugaru (0,5%), sos sojowy (nasiona soi (34%), woda, mąka pszenna, sól), cukier, sól.
TERMIN PRZYDATNOŚCI DO SPOŻYCIA: 12 miesięcy. po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 14 dni.
WIADERKA
SKŁAD: kapusta pekińska, biała rzodkiew, marchew, czosnek, imbir, papryka słodka, papryka gochugaru (0,5%), sos rybny (ekstrakt z ryb z gatunku sardelowatych (66%), sól, cukier), cukier, sól, substancja konserwująca E223 (siarczyny)
TERMIN PRZYDATNOŚCI DO SPOŻYCIA: 4 miesiące, przechowywać w lodówce w temp. 2-8 stopni C
SKŁAD: kapusta pekińska, biała rzodkiew, marchew, czosnek, imbir, papryka słodka, papryka gochugaru (0,5%), sos rybny (ekstrakt z ryb z gatunku sardelowatych (66%), sól, cukier), cukier, sól, substancja konserwująca E223 (siarczyny)
TERMIN PRZYDATNOŚCI DO SPOŻYCIA: 4 miesiące, przechowywać w lodówce w temp. 2-8 stopni C
SKŁAD: kapusta pekińska, biała rzodkiew, marchew, czosnek, imbir, papryka słodka, papryka gochugaru (1%), sos sojowy (nasiona soi (34%), woda, mąka pszenna, sól), cukier, sól, substancja konserwująca E 223 (siarczyny)
TERMIN PRZYDATNOŚCI DO SPOŻYCIA: 4 miesiące, przechowywać w lodówce w temp. 2-8 stopni C
SKŁAD: kapusta pekińska, biała rzodkiew, marchew, czosnek, imbir, papryka słodka, papryka gochugaru (0,5%), sos sojowy (nasiona soi (34%), woda, mąka pszenna, sól), cukier, sól, substancja konserwująca E 223 (siarczyny)
TERMIN PRZYDATNOŚCI DO SPOŻYCIA: 4 miesiące, przechowywać w lodówce w temp. 2-8 stopni C
GASTRO PACKI
- Classic Spicy
- Classic Mild
- Vegan Spicy
- Vegan Mild
TERMIN PRZYDATNOŚCI DO SPOŻYCIA: 4 miesiące, przechowywać w lodówce w temp. 2-8 stopni C
Bez konserwantu. Żywa fermentacja.
- Classic Spicy
- Classic Mild
- Vegan Spicy
- Vegan Mild
TERMIN PRZYDATNOŚCI DO SPOŻYCIA: 4 miesiące, przechowywać w lodówce w temp. 2-8 stopni C